Monday 7 September 2009

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Αυτή η ανάρτηση δεν θα αναλύσει, δεν θα πληροφορήσει, δεν θα καταγγείλει. Αυτή η ανάρτηση θα αναφωνήσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που αποφασίσατε να γίνετε υποστηρικτές και συνοδοιπόρoι σ’ αυτή την δύσκολή προσπάθεια που πρεσβεύει το TransplantLink.
Εμείς πλέον πιστεύουμε ότι γεννήθηκε μια μεγάλη οικογένεια, η οικογένεια του ΤransplantLink. Αυτή η οικογένεια δεν θα αποτελείται πια μόνο από μεταμοσχευμένους ασθενείς αλλά και από ανθρώπους δραστήριους, ευαίσθητους, πλημμυρισμένους με συναισθήματα αλτρουισμού και αυταπάρνησης για το συνάνθρωπο τους. Ανθρώπους ικανούς να φωνάξουν για ένα μικρό παιδί που ενώ έπρεπε να βρίσκετε σε κάποιο μεταμοσχευτικό κέντρο του εξωτερικού, αυτό να λιώνει καθημερινά εγκλωβισμένο στα γρανάζια απαθών δημόσιων υπηρεσιών, για όλους αυτούς που εξαντλούνται σε κάποιο μηχάνημα αιμοκάθαρσης ή τεχνητής καρδιάς χάνοντας την ευκαιρία να ζήσουν τις μικρές καθημερινές χαρές της ζωής, για κάποιο ανάλγητο γιατρό που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η επαγγελματική του και η οικονομική του καταξίωση και μάλιστα εις βάρος των ασθενών του, για τη Πολιτεία και τους εκπροσώπους της που όλα αυτά τα χρόνια έδειξαν παντελή αδιαφορία με επακόλουθο εδώ και χρόνια να χάνονται πολλοί συνάνθρωποι μας προσμένοντας ένα μόσχευμα.
Μπορεί σε κάποιους αυτή η προσπάθεια να φαίνεται μάταιη γιατί στις μέρες μας κυριαρχεί η αδιαφορία και ο εγωκεντρισμός. Εμείς όμως που έχουμε δεχτεί αυτό το μεγάλο δώρο ζωής που λέγετε μόσχευμα φρονούμε ότι στη ψυχή του κάθε ανθρώπου αυτά τα αρνητικά συναισθήματα είναι μειοψηφία. Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από την δική σας συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμα μας.
Μπορεί να μην σας γνωρίσουμε ποτέ, μπορεί η επικοινωνία μας να γίνετε μόνο μέσα από τα blogs ή κάποια στιγμή στο μέλλον να χαθεί, το μόνο σίγουρο για μας είναι ότι πάντα θα σας νιώθουμε οικογένεια.
Κλείνοντας ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπαράσταση σας και με την ευχή ότι αυτή η συλλογική προσπάθεια θα βοηθήσει ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποι μας, μέσω της μεταμόσχευσης, θα συνεχίσουν να αναπνέουν, να αισθάνονται, να ζουν...

Υ.Γ.: Το γενικό κάλεσμα στους bloggers ξεκίνησε από τον ΑΑΤΟΝ. Οφείλουμε να το αναφέρουμε και να τον ευχαριστήσουμε προσωπικά.

«Δωρεά Οργάνων»   Γιατί η ζωή είναι ένα δώρο ανεκτίμητο

Related Posts :



1 comment:

Anonymous said...

http://mariatweety.blogspot.com

ENA A3IOLOGO BLOG ENOS KORITSIOU

PETROS

KALH SYNEXEIA SE AUTO TO YPEROXO ERGO SAS