Wednesday 19 May 2010

Ιδιωτική κλινική το επιχορηγούμενο Ωνάσειο


Καταχώρηση  στο zougla.gr τη Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010.



Έχει ανάψει το φιτίλι, ο βουλευτής Δωδεκανήσου και καθηγητής Καρδιολογίας, κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, και δεν θα αργήσει να σκάσει η βόμβα που τώρα βρίσκεται στα χέρια της Υπουργού Υγείας. Το θέμα, που… βρίσκεται και στα δικά μας χέρια, έχει να κάνει με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τους πολυτελείς, μαρμάρινους τοίχους του. 

«Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο δωρίθηκε στο κράτος με σκοπό να περιθάλπει καρδιοχειρουργικά όλους τους Έλληνες…» έτσι ξεκινά η επιστολή – ερώτηση που έστειλε ο κ. Κρεμαστινός στην κ. Ξενογιαννακοπούλου, και την οποία μπορείτε να διαβάσετε αυτούσια στη zougla.gr.

 

Το κείμενο ξεκινά με σειρά δεδομένων και στοιχείων για την κατάσταση που επικρατεί στο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Ο κ. Κρεμαστινός, βέβαια, γνωρίζει καλά τα όσα συμβαίνουν εκεί, καθώς στο παρελθόν έχει περάσει και ο ίδιος από το Ωνάσειο -για την ακρίβεια το 1993- και μάλιστα έχοντας την θέση του διευθυντή. Αφού, λοιπόν, τονίζει ότι το 95% των ασθενών πληρώνουν αδρά για να νοσηλευτούν, την ίδια ώρα που το Ωνάσειο επιχορηγείται γενναία από το Ελληνικό Κράτος, ολοκληρώνει την επιστολή του με μια σειρά ερωτήσεων, οι οποίες ασφαλώς για να απαντηθούν απαιτούν έρευνα μέσα στο νοσοκομείο αλλά και στα ταμεία του. Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο κ. Κρεμαστινός ξεκαθάρισε ότι θα μιλήσει όταν σε όλες αυτές τις ερωτήσεις που θέτει λάβει απάντηση από την κ. Ξενογιανακοπούλου. Αυτή την στιγμή δεν κατηγορεί κανέναν, ζητά να γίνει έρευνα σε μία υπόθεση που μοιάζει επικίνδυνα ύποπτη.

Πηγή: www.zougla.gr

Related Posts :



No comments: